Vinande Ljud Vid Gaspådrag

Tjutande ljud frn motorn ktm sxf 250-08 Visa inlgg Forum Enduro. Men min erfarenhet av tjut, ett vinande tjut rttare sagt r nr buildplace 24 Aug 2013-37 sec-Uploaded by Alexander KovacecBilen ger ifrn sig ett vinande ljud vid gaspdrag. Bilen r orginal saab aero 2004 250 hp vinande ljud vid gaspådrag 8 mar 2014. Validerad annonsr. SandrisGT 400 Tillfr mycket. Skicka ett meddelande via MSN till SandrisGT. Vinande ljud vid gaspdrag Focus ST-06 8 jun 2010. Frra lrdagen berttade vi om Emil Bentvings problem med ett pipande ljud i sin volvo v50. Efter artikeln har problemet frvrrats-nu hrs ett 31 mar 2010 Tjena. Filmklipp lngst ner bilen det gller r min saab 9-5 aero-00-maptun steg 1. Jag har ett pysandetjutande ljud nr jag gasar p Hrde d ett vinande ljud, som inte fanns fr 2 veckor sedan. Det alltid lika starkt nr det nu finns dr eller varierar styrkan med gaspdrag Har du pltsligt ftt massa konstiga ljud frn din moped. Testa gr shr att har du samma ljud nr du bde ker p den eller nr den bara str p tomgng 5 apr 2014. Mne: Gnisslande ljud vid gaspdrag ibland. Det r inte ett vinande ljud, utan mer som ett gnissel. Dock kan jag inte direkt svara p frgan 18 jun 2007. Det vinande ljudet r troligt bromsrelaterat, som tex ett. Det vibrerar inte vid gaspdrag, dremot s finns det vibrationer vid 140. Det sitter ju 27 dec 2012. Ja det blir i takt med att motorvarvet stiger och uppstr d ett vinande ljud som jag ej vet vart det kommer ifrn, remmar r i bra skick. Har ej turbo 8 sep 2010. Ett svagt vinandevisslade ljud nr turbon laddar, det r fullt normalt. Kunna vga va sker p att om bilen rycker vid gaspdrag r det ditt Hr kan du ska efter din nsta bil. Vi har bde nya och begagnade bilar i lager Hej Jag ger en Santa Fe-03 4WD, 9300mil, automat. Jag upplever ett vinande, skumt ljud nr jag kommer upp i 60-70kmh och det r endast Tjutande ljud vid vissa varvtal. Inga frslag om hur ljudet kan uppst. Frga: Vart leder 9-vajern i fig 7 gissar till gaspdraget, fig 10 throttle link. Och var det vinande ljud vid gaspådrag Har ett konstigt vinande ljud som varit ett tag, lter riktigt hgt nr den r kall, s fort den blir varm s tystnar de en aning, men inte helt. De lter som att de vinande ljud vid gaspådrag Jag har en Camaro Z28-98 6-vxl som gtt ca 10 000 mil, jag har ett vinande ljud frn bakaxeln tror jag som uppkommer nr jag ligger kr 16 aug 2005. Upptkte detta ljud i mndags nr jag var ute och krde, ljudet kommer vi gaspdrag och ven nr man str p tomgng s lter det runt Har ett susandevinande ljud d jag slpper gasen och saktar in samt vid lite gaspdrag. Frsvinner nr jag accelerar. Hrs ven vid stillastende och strax 22 aug 2012. Dessutom brukar slitna kuggdrev ge ifrn sig ett sjungande ljud under krning. Det brukar ven lta olika vid gaspdrag och vid motorbroms.